Markus Schulz - Lost in the Box (London) (piesa noua)

Dupa San Francisco, Indio si Mumbai, Markus Schulz se intoarce pe batranul continent cu seria sa de piese dedicate oraselor in care mixeaza anul acesta, oprindu-se acolo unde sa da ora exacta, in Londra. "Lost in the Box" se numeste noul sau single instrumental!

Fara doar si poate, proiectul "World Tour 2015 City Series" al lui Markus Schulz este unul dintre cele mai ambitioase demersuri muzicale ale acestui an in zona trance. DJ-ul numar 1 al Americii si-a propus sa realizeze cate o piesa instrumentala in fiecare luna, dedicata unuia dintre orasele in care urmeaza sa mixeze, urmand ca la final sa adune toate aceste piese intr-o compilatie care sa aiba pe fundal reactia publicului la fiecare piesa si oras in parte. A sasea bucatica se numeste "Lost in the Box" si este inchinata metropolei in care Markus Schulz a mixat de zeci de ori, Londra!

Markus Schulz - Lost in the Box (London)

"Lost in the Box", prin felul in care este produsa si aranjata, parca urmareste cariera lui Markus Schulz. Daca debutul e chill si melancolic, asa cum ii sta bine oricarui artist care trece in revista startul carierei, track-ul dedicat capitalei Angliei explodeaza dupa drop, dupa un energic lead ce nu poate semnifica decat calatoria lui Markus Schulz in acesti 15 ani de activitate. Dropul e prezentul si l-am intalnit intr-o varianta asemanatoare si in piesele dedicate oraselor Mumbai si Miami.

Nu stim de unde are atat inspiratie, dar cert e ca Markus Schulz are un an extraordinar. Pe langa aceasta serie, DJ-ul si producatorul germano-american a dat lovitura cu "Destiny", care poate candida fara probleme la titlul de piesa vocala comerciala trance a anului.

Facand deja turul seturilor si emisiunilor tuturor DJ-ilor trance si progressive, "Lost in the Box" va fi lansata luni, 29 iunie, desigur, la Coldharbour Recordings.

Care e favorita voastra de pana acum din seria World Tour 2015 a lui Markus Schulz?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL