Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music

Marti dimineata la ora 08.00 un nou hit din studiourile KAZIBO se lanseaza pe piata internationala. Cei doi compozitori de la KAZIBO Music, Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, au produs un nou single in colaborare cu unul dintre cei mai tari DJ internationali.

 

Markus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urile. Pe pagina de facebook a lui Markus a fost postata aseara o poza care comunica aceasta lansare. Markus Schulz este unul dintre cei mai importanti DJ-ii la nivel international si DJ-ul no1 in SUA.

La KAZIBO Music, Alex Pelin și Ovidiu Baciu (Naguale) le-au deschis usa multor artisti  foarte cunoscuti din Romania, precum Andra, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu si carora le-au creat hit-uri cu un super succes la public, preluate cu interes de radiourile muzicale si care s-au rapandit rapid pe retelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vant“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „In Bucati“, „Si ingerii au demonii lor“ sunt doar cateva dintre piesele produse de ei si carora le stiti versurile pe dinafara.

Anul acest este cu siguranta anul KAZIBO in industria muzicala romaneasca, ei au castigat 9 premii la Media Music Awards la Sibiu. Tot ei au fost desemnati cei mai buni compozitori - Best Producer, in cadrul galei Media Music Awards. KAZIBO Music, a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate si fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra - „Falava“, Delia - „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira - „Pe aripi de vant“, Glance ft. Elena & Naguale - „In Bucati“, Dan Bittman - „Si ingerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei si care au facut furori printre fanii din Romania. 

Curiosi sa vedeti ce au pregatit ?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL