Markus Schulz pres. Dakota & Koen Groeneveld - Mota-Mota (piesa noua)

Dupa 5 ani, Markus Schulz se intoarce cu un nou album Dakota, iar "Mota-Mota", colaborarea sa cu Koen Groeneveld, este primul extras pe single de pe acest material!

Luna trecuta, cand l-am avut in fata noastra la Arenele Romane, Markus Schulz a anuntat ceva ce asteptam de multa vreme: in primavara acestui, Markus va lansa un nou album Dakota! Asta in timp ce in fundal rula "Mota-Mota", prima piesa din proiectul vizual "The Nine Skies", realizata impreuna cu olandezul Koen Groeneveld, fondatorul cunoscutului label Abzolut care a functionat pana prin 2015 in cadrul Spinnin Records.

Markus Schulz pres. Dakota & Koen Groeneveld - Mota-Mota (piesa noua)

Lansata alaltaieri la Coldharbour Recordings, colaborarea "Mota-Mota" marcheaza nu doar debutul eforturilor de promovare a noului proiect vizual al lui Markus Schulz, ci si intrarea lui Koen Groeneveld in familia Coldharbour, acesta semnand un acord cu Schulz Music Group. Welcome! 

Avem mari asteptari de la viitorul album Dakota, al treilea din cariera lui Markus Schulz sub acest nume, avand in vedere ca primele doua, Thoughts Become Things I in 2009 si II in 2011, au fost de-a dreptul geniale. Ele au scos in evidenta versatilitatea lui Markus Schulz ca producator, fiind capabil sa compuna atat hituri precum "Destiny", cat si piese linistite si groovy precum "CLXXV". 

Va place aceasta latura muzicala mai deep & dark a lui Markus Schulz?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL