Markus Schulz with Tom Boxer - Bine Facut (Bucharest)

A doua piesa instrumentala din proiectul World Tour "2015 City Series" al lui Markus Schulz este dedicata orasului Bucuresti, a fost realizata in colaborare cu Tom Boxer si se numeste "Bine Facut".

Cu doar o saptamana inainte de a veni la Bucuresti @ Arenele Romane pentru un set extended asteptat de multi fani ai muzicii electronice din Romania, Markus Schulz ne face un cadou care ne onoreaza: Bine Facut (Bucharest), o colaborare EDM (electronic dance music) cu foarte mici accente trance alaturi de Tom Boxer. DJ-ul numarul 1 al Americii si-a gasit inspiratia pentru "Bine Facut" toamna trecuta, in seara turului al doilea al alegerilor prezidentiale, cand se intampla sa fie in Bucuresti.

Markus Schulz with Tom Boxer - Bine Facut (Bucharest)

La cat de dark si apasatoare e linia melodica, tind sa cred ca Markus Schulz a fost inspirat pe 16 noiembrie 2014 in mare parte de scandarile din Piata Universitatii (a se observa si artwork-ul piesei) si mai putin de bucuria multimii de dupa aflarea rezultatului alegerilor. Cred ca noua piesa ar fi un bun fundal sonor pentru proteste.

Daca Bayfront (Miami), primul single din seria "2015 City Series", era energic si dreamy in acelasi timp, Bine Facut (Bucharest) inspira manie si dorinta de schimbare. Trebuie insa sa apreciem faptul ca Markus Schulz nu se abate de la stilul sau hibrid.

In alta ordine de idei, aveti toate motivele sa fiti prezenti sambata viitoare la Arenele Romane: extended set de la Markus Schulz, piesa dedicata orasului Bucuresti, Adina Butar pe scena, set inregistrat va fi difuzat apoi in show-ul radio Global DJ Broadcast World Tour, cort incalzit, Snatt & Vix in deschidere etc.

Ne vedem la Arene?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL