Mat Zo & Porter Robinson - Easy (piesa noua)

Cand doi dintre pustii minune ai muzicii electronice colaboreaza, rezultatul nu poate fi decat unul deosebit. Ne referim la Mat Zo si Porter Robinson, cu al lor track intitulat Easy.

Stim la ce ne referim cand spunem pusti. La un loc au mai putini ani decat Tiesto: 22 - Mat Zo, respectiv 20 - Porter Robinson. Va dati seama ca oamenii astia deja au vazut toata lumea la anii lor si ca se bucura de succes pe plan international? Easy este genul de piesa progressive-house, cu influente electro si cu un mare potential de hit. Sa o ascultam!

Anjunabeats si Ministry of Sound vor lansa Easy, insa nu stim cand. Mat Zo este extrem de ocupat in acesta perioada. Are agenda full deoarece astazi incepe un turneu in Statele Unite ale Americii, ce se intinde pe parcursul lunii decembrie si care numara nu mai putin de 14 gig-uri. Bipolar, Mozart si, desigur, Easy au locuri rezervate in seturile lui Mat Zo, acestea fiind doar cateva dintre productiile cu care britanicul ne-a vrajit in ultima perioada.

In ceea ce il priveste pe Porter Robinson, Language spune totul. Este productia care a contribuit cel mai mult la ascensiunea tanarului american in ultimul an, demonstrata de cea mai mare urcare in Top 100 DJ Mag 2012 - 56 de locuri, ajungand pe pozitia 40. Sa va spunem ca Language se aude atat in mixurile artistilor house, cat si in cele ale djilor trance? Asa este.

Cat de "easy" va prinde piesa pe care tocmai am ascultat-o impreuna?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL