Mat Zo feat. Chuck D - Pyramid Scheme (piesa noua)

Britanicul Mat Zo reuseste din nou sa ne surprinda, colaborand pentru noul sau single "Pyramid Scheme" cu nimeni altul decat rapperul Chuck D de la Public Enemy.

Avand un sound unic, fresh si care te face sa iti misti corpul in toate directiile, Mat Zo este catalogat de trio-ul Above & Beyond drept "pustiul minune". Fara indoiala, vorbim despre un tanar de 23 de ani care a reusit sa se impuna cu productiile sale funky-schizofrenice. Doi ani de zile a durat pana ce "Pyramid Scheme" a ajuns la o versiune finala. Sa ascultam noul single Mat Zo!

Nu ne place sa va lasam "in aer", asa ca va vom explica de ce i-a luat atata timp lui Mat Zo sa termine acest track electro. Pe langa faptul ca a trecut prin cateva zeci de schimbari la nivel de sound, britanicul si-a dorit sa sampleze "Can I Get a Witness" de la Public Enemy, iar asta a presupus un proces complicat in ceea ce priveste drepturile.

Numai ca, surpriza, rapperul Chuck D de la Public Enemy a facut un pas inainte si a contribuit cu vocals pentru Pyramid Scheme. Rock the funky beats! Publicatiile de specialitate il claseaza pe Chuck D pe locul 9 in topul celor mai buni 50 de MCs din lume si pe pozitia cu numarul 12 in topul compozitorilor hip-hop.

Socotind ca Mat Zo "este un mare fan al genului hip-hop si ca si-a dorit totdeauna sa lucreze cu un mare artist hip-hop", putem spune ca britanicul este mai mult decat norocos.

Pyrdamid Scheme va vedea lumina zilei pe 13 august la Anjunabeats si Astralwerks (imprint al Universal Music). E greu de crezut ca va reusi performanta inregistrata de "Easy" (colaborarea cu Porter Robinson).

Voi ce credeti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL