Maximilian - Arata Bine feat. MefX & DJ Oldskull (videoclip)

Maximilian si MefX ne prezinta azi un nou single, de data asta in colaborare cu DJ Oldskull. "Arata Bine" vine la 8 luni dupa "Domnisoare" si la fix doi ani dupa celebra piesa "Sophie".

Videoclipul a fost realizat de Sergiu „Sega” Nicula dupa o idee de Maximilian si Matei Plesa si, printre altele, o serie de elemente urbane.

"Melodia a fost compusă de MefX la o saptamana dupa ce a compus "Sophie”, iar eu mi-am scris strofa in perioada filmarilor videoclipului pentru "Sophie”, undeva prin mai 2011. Clipul la "Arata bine” a fost filmat pe parcursul unei singure zile in fosta casă Big Brother, aflata in interiorul Sema Park. A fost, intr-adevar, o zi obositoare, dar plina de fun. A vrea sa multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor implicati, de abia astept sa lucram împreuna din nou” - Maximilian

Sa vedem cat de bine arata noul videoclip:

Colaborarea dintre Maximilian si MefX a inceput in anul 2011 odata cu lansarea piesei "Sophie”, care le-a adus celor doi premiul pentru "Cel mai bun hip-hop” in cadrul primei editii a premiilor On Air Music Awards.

Cei doi au mai lansat pana acum si alte piese precum "Like A Boss” sau "Spune-mi ce vrei”, cel de-al doilea single MefX.

Cum vi se pare clipul pentru piesa "Arata bine"? O s-o auzim vara asta peste tot?


10 comentarii

 • O arăta bine da' sună rău laughing Sorry Maxi.

 • Imi place.

 • Ce gunoaie scoate Maxi în ultima vreme, de la Sophie încoace. Totuşi, e de înţeles şi el, având în vedere că atât timp cât a scos muzică de calitate nu a fost băgat în seamă de nimeni.

  Păcat că e nevoie de compromisuri pt. a face faţă în muzică. Am ajuns la concluzia că artiştii sunt ultimii vinovaţi pentru ce se întâmplă.

 • 4. p4rAzIthu in 16.05.2013 /21:54

  Hip-hop-erii astia wanna be , arata mai mult ca niste manelari in ultima vreme ... cel putin videoclipul asta imi da impresia , piesa e slaba , si cand zic slaba , chiar sunt indulgent ...
  Deci Maxi mai asculta-ti odata albumu "Volumu La Maxim...ilian" , poate iti aduci aminte de vremurile cand faceai muzica ... no offence dar vorba americanului "this is bullshit"

 • iarasi hookers

 • O mizerie care o sa faca ravagii printre cocalari si pustii de 13-18 ani.

 • Mda stiu ... trimiteri spre sex , ce scarbosi!

  Of of ...

 • N-are nicio legatura...

 • E chiar faina piesa. Sigur o s-o auzim in cluburi multa vreme de acum incolo. In orice caz, e mult mai buna decat Sophie. :
  E gen Hip-Hop american clipul laughing cam porno ce-i drept, dar merge. Industria muzicala se schimba, iar artistii doar se conformeaza schimbarilor. Asta e muzica ce prinde la pulbic acum, so deal with it winking ori ramaneti pe underground. Artisti tot or sa mai fie, nu duceti lipsa nici acolo.

 • boris - publicul nu e Dumnezeu. Nu publicul impune standardele, ci televiziunile şi radiourile. Sunt multe interese la mijloc.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL