Maximilian feat Mefx - Like a Boss (premiera single nou)

Single-ul Like a Boss va fi inclus pe al doilea album semnat Maximilian, Maxim, Am Spus!!!, care va fi lansat in toamna acestui an. Piesa este a doua colaborare dintre Maximilian si MefX, prima fiind “Sophie”, una dintre cele mai de succes piese ale ultimului an.

De muzica s-a ocupat Mefx, iar la versuri au colaborat atat Mefx cat si Maximilian, Grasu XXL fiind cel care semneaza productia muzicala.

Dati PLAY, e future HIT!

Luati la intrebari, cei doi au declarat:

1. Dupa colaborarea cu MefX la "Sophie", ati continuat in aceeasi formula si a venit "Like a boss". Spuneti-ne cateva vorbe despre piesa.

Melodia s-a nascut cum s-a nascut si Sophie... Mi-a trimis Mef intr-o dimineata beatul si partea lui, mi-a placut si pana seara am scris-o! Bine, prima strofa, hahahah!

2. E o piesa-raspuns la Sophie? Un fel de razvratire a baietilor condusi de sophiesticate? :)

Nu chiar... Sau, cel putin, nu asta era in capul meu cand s-a facut melodia. Pe parcurs a inceput sa mi se para ca ar putea evolua in directia respectiva:))))...

3. Voua va merge bine in formula asta. Sunteti la a doua piesa. Vor urma si altele?

Da, la mine pe album sunt mai multe colaborari cu Mefistaches si mai e ceva si pentru albumul lui...cred:).

4. Va beneficia "Like a boss" de clip?

Da, acum dam drumu' la melodie pe canalul Okapi de Youtube urmand ca in cel mult o luna sa urcam si clipul tot acolo... Asta daca-l facem intre timp:))!

5. Ne asteptam la devansarea lui "Sophie"? Urcati in topuri "Like a boss"?

Nu stiu, ne asteptam:)))? Nu e o chestiune care sa depinda doar de noi dar asteptari exista mereu!

Maximilian a dat lovitura si ne-a bagat in cap piesa Sophie, intre timp a dat si Alarma iar zilele trecute Grasu XXL a venit cu un nou videoclip la piesa Turbofin.

Cum vi se pare noul single Maximilian?


21 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL