Michael Buble - "Christmas" (tracklist album)

Pentru Michael Buble sarbatorile incep mai devreme. Artistul va lansa un album numit "Christmas" pe... 24 octombrie.

Michael Buble va lansa noul album, "Christmas", spre finele lunii octombrie, desi este un material "de sezon". Labelul sau, 143/Reprise Records, a confirmat aceasta lansare si, ca bonus, au facut public si tracklistul.

Piese clasice precum “White Christmas”, cantata in colaborare cu Shania Twain, “Jingle Bells” cu Puppini Sisters, “Have Yourself A Merry Little Christmas” si  “Santa Claus Is Coming To Town” sunt prezente la datorie pe acest nou material "festiv".

Mai mult, Bouble a inclus pe acest album si o colaborare cu celebra Thalia pe piesa “Feliz Navidad” si un cantec original si nou numit “Cold December Night”.

"Christmas" a fost produs de David Foster, Bob Rock si Humberto Gatica si inregistrat in LA si Vancouver si este un follow up al albumului "Crazy Love”, vandut in peste 7 milioane de copii si "medaliat" cu discul de platina.

Michael Buble - "Christmas" / Tracklist:
 
01. “It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas”
02. “Santa Claus Is Coming To Town
03. “Jingle Bells” featuring The Puppini Sisters
04. “White Christmas” duet with Shania Twain
05. “All I Want for Christmas is You
06. “Have a Holly Jolly Christmas”
07. “Santa Buddy”
08. “Have Yourself a Merry Little Christmas”
09. “Christmas (Baby Please Come Home)”
10. “Silent Night”
11. “Blue Christmas”
12. “Cold December Night”
13. “I’ll Be Home for Christmas”
14. “Ava Maria”
15. “Mis Deseos/Feliz Navidad” duet with Thalia

Cum vi se pare faza asta cu albumul lui Michael Buble, "Christmas", in luna octobrie? Album de iarna in toamna! Oare Buble vrea sa dea startul? Are ceasul in urma? 
 


2 comentarii

  • Proasta sincronizare... avand in vedere ca e un album de Craciun, ar trebui sa fie lansat prin sfarsitul lui noiembrie macar, dar octombrie mi se pare prea devreme. Nu mai e in spiritul Craciunului... eu unul n-as asculta, si nici n-am ascultat o piesa facuta special pentru Craciun in alte sezoane...
    In schimb imi place coperta si e frumos gestul de a lansa un astfel de album.

  • Aceste albume sunt intotdeauna lansate cu ceva timp inaintea sarbatorilor. Eu cred ca sfarsitul lui octombrie este foarte bine. Este timp de mai multa promovare si se vor vinde mai multe copii. Si Mariah Carey a lansat anul trecut albumul de Craciun in primele zile din Noiembrie.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL