Nane feat George Hora - Mai aproape (single nou)

Nane si George Hora isi unesc fortele intr-o noua colaborare hip-hop: "Mai aproape" aduce o infratire intre Okapi Sound si Studio 66!

 

Nane lanseaza un nou single prin Okapi cu George Hora. Revenim cu detalii de indata ce le vom primi. Pana atunci asculta mai jos noua melodie: "Mai aproape"!

Iata ce a zis Nane despre povestea piesei: Mai Aproape” este o piesă foarte pozitivă și sinceră. Este despre sentimentul de atracție, pe care toți îl avem în noi. Instrumentalul lui Boogie m-a inspirat atât de tare încât am scris piesa imediat după ce l-am auzit. Am decis ca „Mai Aproape” să fie în colaborare cu George Hora pentru că am simțit că piesa se apropie cumva ca stare de single-ul precedent, realizat în aceeași formulă.

Instrumentalul a fost compus de Boogie, vechi prieten al lui Nane, împreună cu care a realizat primele mixtape-uri, încă din anul 2007. În prezent, Nane lucrează intens în studioul Okapi Sound, urmând să finalizeze cel de-al șaptelea mixtape. PLAY!

Cel mai recent videoclip al lui Nane a fost o colaborare cu Guess Who regizat de Trandafilm - care apare cu el in poza de mai sus - "Modalitate". Anul trecut am mai ascultat si o colaborare intre Nane si Georga Hora - "Parca era ieri".

HOT or NOT?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL