Nane si George Hora - Noi 2 (single nou)

Nane, un nume relativ nou in muzica romaneasca si George Hora, cunoscut de toata lumea, au pregatit un single inedit “Noi 2”.

Nane este un nume tot mai des auzit in muzica romaneasca iar George Hora nu mai are nevoie de nici o introducere! Cand cei doi artisti au inceput sa lucreze impreuna rezultatul putea fi doar un single surprinzator, interesante: "Noi 2".

Cu toate ca Nane este o prezenta tanara in muzica romaneasca, este apreciat inca din 2006 in sfera muzicii hip-hop, si aproape in fiecare an a realizat cate un mixtape. Printre colaborarile lui Nane se numara Skizzo Skillz, Cabron sau Karie, iar 2012 il gaseste alaturi de George Hora cu un single foarte special.

Dupa cum declara Nane, “Noi 2 este o piesa despre oameni, despre lupat unuia pentru celalat si despre felul in care ne afectam vietile reciproc”. Versurile sunt compuse de catre cei doi artisti, iar George declara ca refrenul il reprezinta in totalitate: “Cand am auzit prima oara negativul, am simtit ca are nevoie de un refren deosebit, care sa emane un sentiment pozitiv, de impacare. Este un refren plin de armonie care imi aminteste de Michael Jackson sau de Prince. Ma reprezinta in totalitate, sunt fericit ca il pot impartasii cu publicul din Romania.”

De la Nane v-am adus doua piese noi in 2011. Una era single-ul "Multumim" care a venit cu videoclip alaturi de Bad News Brown iar a doua a fost colaborarea cu RacFM si Zhao pentru "Without You".

Ce ziceti, va ajunge in topurile radio single-ul asta? Mizati pe el pentru iarna care a inceput?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL