Narcotic Sound and Christian D. - Lambada Loca (piesa noua)

Narcotic Sound si Christian D au o piesa noua - Lambada Loca - insa tin sa ne spuna ca nu e un single, e doar o melodie-cadou pentru fanii lor.

 

Narcotic Sound si Christian D. au anuntat pe pagina lor de Facebook, in urma cu putin timp, ca pregatesc o surpriza. Asa cum multi se asteptau, a fost vorba despre o noua melodie: Lambada Loca, un remake dupa faimoasa piesa cu acelasi nume.

In ultima vreme au aparut mai multe piese lansate de proiectele astea dance aparute in ultimii 2-3 ani. Mai toate au coperti si sunt promovate intens pe online insa nu sunt single-uri. Daca nu intelegeti de ce mi se pare ciudat lucrul asta, cautati pe wikipedia ce presupune un single si veti intelege ca de fapt, lansarile astea sunt single-uri.

Astea fiind spuse, ascultati cadoul Narcotic Sound mai jos! Lambada Loca!

Lambada Loca‘ reprezinta cadoul pe care Narcotic Sound si Christian D. il ofera tuturor celor care le asculta si le apreciaza muzica, o piesa plina de dinamism si senzualitate, care pana acum a putut fi ascultata doar in cadrul concertelor. Piesa nu este promovata ca nou single, aceasta fiind doar un produs Narcotic Creation Studio, menit sa aduca buna-dispozitie.

Recent, studio-ul de productie Narcotic s-a ocupat de single-ul Anna Lesko - Wake up si de melodia lor Poesia de Amor care se bucura de succes din ce in ce mai mare - poate filmeaza si un clip pentru ea.

Lambada Loca’ este un remake dupa celebra melodie ‘Llorando Se Fue (Lambada)’ / ‘Chorando Se Foi (Lambada)', hit apartinand formatiei de muzica pop Kaoma. 'Lambada' a facut mari furori in anul 1989, iar de atunci ritmurile ei continua sa incinga atmosfera fiecarei petreceri.

Ce ziceti de aparitia asta, HIT or not? Ar merge in playlisturile de iarna?


13 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL