Natalia Barbu - Iubire cu aroma de cafea (single nou)

Natalia Barbu traieste o "Iubire cu aroma de cafea" in noul ei single ce aduce in prim plan povestea unui cuplu, a unei iubiri pierdute, a unul final trist.

Frumoasa interpreta Natalia Barbu revine cu o piesa de toamna, intitulata "Iubire cu aroma de cafea". Desi single-ul a fost finalizat inca din vara acestui an alaturi de alte melodii pentru care artista a colaborat cu producatorul Radu Sirbu, Natalia a hotarat ca aceasta piesa va fi lansata la sfarsitul toamnei, din motive lesne de inteles: este o piesa lenta, lirica si romantica care se potriveste cu acest anotimp.

"Este o poveste frumoasa, povestea unui cuplu, a unei iubiri pierdute. Cred ca fiecare dintre noi are cate o poveste cu un final mai trist... din fericire amintirile raman vii iar noi suntem capabili sa iertam si sa ramainem cu lucruri frumoase in urma unei astfel de despartiri indiferent cat de duresroasa ar fi fost. "Iubire Cu Aroma De Cafea" m-a vrajit de la prima ideie, a fost usor sa o transmit, textul fiind in romana, am putut sa simt si sa traiesc fiecare cuvant, este genul de piesa care nu se pierde si nu se trece de-a lungul timpului, este o superba balada de dragoste. Toata povestea a pornit de la titlul piesei, la care ne-am gandit impreuna cu echipa Rassada Music iar apoi versurile scrise de Sianna au descris perfect povestea pe care astazi vreau sa o impart cu fanii mei si in ciuda mesajului trist al piesei ii sfatuiesc sa iubeasca cu patima si sa nu regrete nicioadata, pentru ca nu poate exista sentiment mai profund sau mai frumos decat iubirea", a declarat artista.

Dupa aceste cuvinte pline de romantism, e cazul sa ascultam si noul single!

Single-ul precedent lansat de Natalia Barbu - "I Said It's Sad" - se bucura de succes in Russia si Moldova, urcand in top 3 radio difuzari in tara de origine a artistei, plasandu-se pe locul 1 in Eurovision On Top, un top international creat exclusiv din piesele artistilor participanti la acest concurs.

Ce ziceti, va avea succes si in Romania cu piesa asta romantica?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL