NEXX feat Marius Nedelcu - Put Your Hands (single nou)

Marius Nedelcu a fost dorit de suedezii de la NEXX pentru o colaborare la noul lor single - Put Your Hands.


NEXX este un proiect suedez cunoscut fanilor romani prin hitul Synchronize Lips lansat in anul 2009. Single-ul lor de debut a ajuns no.1 in Romania si a fost declarat Debutul Anului de ORDA, cumuland o multime de difuzari pe radio si TV.

Marius Nedelcu i-a tot intalnit pe NEXX prin concertele sustinute in ultimul an in Scandinavia si Rusia. Artistii s-au imprietenit asa ca Marius a acceptat imediat propunerea lor de a colabora pentru Put Your Hands.

In prezent, Marius, caruia i-am luat un interviu exclusiv zilele trecute, desfasoara un concurs in care da o bicicleta pe pagina lui de Facebook: facebook.com/mariusnedelcu.ro.

Nexx au lansat 3 single-uri in Romania: Synchronize Lips, Paralized si Bitch Switch. Ce parere aveti de revenirea lor pe piata muzicala alaturi de Marius? Hit or not?


7 comentarii

 • In poza aia nu sunt cei de la Nexx worried , s-au schimbat componentii trupei?Inainte era o blonda si doi baieti ( nu cred ca era niciun chinez )
  Piesa e pe stilul celor de la Nexx,e draguta "energizanta"

 • @Leenah: well, asta e poza pe care am primit-o in comunicatul de presa... deci trebuie sa fie ei laughing

 • piese se anunta a fi un hit... sincronize lips a lui nexx mie personal mi-a placut foarte mult happy

 • nu vreau s fiu rau.:. dar piesa asta hit never... pare de bebei oh go on

 • Ce schimbare majora a trupei! Doar un tip din poza imi mai pare cunoscut facand comparatie cu cei pe care ii stiam. Au inceput bine cu muzica, dar incet-incet s-au facut uitati...
  Colaborarea cu Marius pentru mine e surprinzatoare. Piesa nu e "one of the best" dar e ok.

 • I like it! vocea lui Marius face tot in piesa asta!

  goooood!

 • 7. me and myself in 16.10.2011 /18:52

  Fata de "Synchronize Lips", pe care o mai ascult si acum ocazional, piesa asta mi se pare foarte slaba. Oricum, doar tipul cu palarie face parte din Nexx pe care-i stiam eu. Pacat, ca promiteau multe in formula initiala...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL