Noul single Rihanna - Talk That Talk (feat. Jay- Z)

Cel de-al 28-lea single din cariera Rihannei a fost anuntat oficial. Acesta va fi Talk That Talk, piesa care da si titlul albumului cu numarul sase al cantaretei din Barbados. Talk That Talk, un featuring cu Jay Z este una dintre cele mai bune compozitii de pe album.

Mie mi se pare o miscare buna de marketing din doua motive: piesa Umbrella, care a avut un mare succes in urma cu cinci ani a fost un featuring cu Jay Z. In al doilea rand, rapperul american beneficiaza de multa publicitate acum ca a devenit tata, iar orice este asociat cu el va deveni automat foarte bine marketat, fie ca va fi o piesa iubita de public sau nu. Deci Rihanna a ales cel de-al treilea single foarte bine, mai ales ca nu e o piesa deloc rea.

Ascultati-o mai jos si convingeti-va singuri cum suna Talk That Talk.


Colegul Edi a facut o recenzie la albumul Rihannei si a decis care sunt piesele cele mai bune si care merita un pic mai multa atentie. Cititi aici si dati si play in caz ca nu ati apucat sa ascultati albumul ei.

Cu putin inainte de sarbatori Rihanna a dat drumul si clipului pentru cel de-al doilea single, You Da One, un material plin de aluzii sexuale, atat ca versuri cat si ca video. Totusi nu s-a bucurat de explozia pe care a avut-o in piata We Found Love.

Ce ziceti de Talk That Talk? E o alegere buna sau ati fi ales alta piesa pentru al treilea single?


26 comentarii

 • M-am saturat de Rihanna care in ultima vreme canta numai despre sex , ar trebui sa faca un film porno , poate-i trece si incepe sa ne mai cante si despre altceva.

 • @Dominoo - Singurul single de pe BTW care a atins locul 1 in Billboard Hot 100 a fost Born this way. 'Edge of glory' a urcat pana pe 3 iar Judas pe 10. Iar You and I a urcat pana pe 6, ceea ce il face un single mai bun (tinand cont de vanzari si airplay) decat Judas. De 'Marry the night' nici nu mai zic ce pozitie a atins..29 straight face
  Ideea este ca piesele de pe BTW nu au fost primite foarte, foarte bine de publicul larg. Cele lansate ca si single-uri au fost cele mai bune de pe album si totusi nu au egalat succesele anterioare (doar Born this way). Pe mine m-a cam dezamagit cu albumul BTW. Chiar astept muzica noua de la ea, si nu in genul 'Stuck on fucking you'..mi-e dor de piesele in genul The Fame & Fame Monster.
  Cat despre Talk that talk..e cu siguranta cea mai buna de pe album, alaturi de Drunk on love. HIT FOR SURE. Abia astept clipul love struck

 • @xanax: ma refeream la iTunes big grin
  Stiu ca singurul single de pe BTW care a ajuns pe locul 1(Billboard) a fost Born This Way dar important e ca celelalte piese au ajuns oricum in top 10 (Billboard) [cu exceptie Marry The Night despre care chiar nu imi dau seama de ce nu a fost asa bine primit..] .
  Si mie mi-e dor de piese gen Just dance , Paparazzi , Poker Face .. dar ma multumesc si cu piesele actuale...big grin

 • Nu stiu cat de relevant e iTunes..daca e sa ne uitam la vanzari digitale..in Billboard Digital Songs tot Born this way e singurul single care a atins locul 1. Eu nu m-as baza pe iTunes. Mai ales ca nu toate tarile pot cumpara de pe iTunes. In fine happy

 • Si totusi...prea repede lanseaza piese,la fel a facut si cu piesele de pe "Loud"..nici nu incepea sa fie una difuzata ca deja lansa alta.

 • Umbrella part 2 laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL