Oana Radu (Adele de Romania) feat Eli - Tu (single nou)

Oana Radu (supranumita si Adele de Romania) lanseaza piesa 'Tu' alaturi de Eli, dupa participarea la Vocea Romaniei. Ea a slabit 50 de kilograme in jumatate de an atat pentru sanatatea ei cat si pentru o cariera muzicala de succes.

 

Despre single-ul pe care il lanseaza, Oana declara urmatoarele: "Am compus din toata inima mea aceasta piesa. Ma reprezinta, ma regasesc in ea si cred ca foarte multa lume va rezona cu mesajul ei. Am mers cu ideea la bunul meu prieten si colaborator de o viata Alin Macovei (Dr. Mako), iar acesta m-a asigurat ca melodia va fi un succes. Adevarul este ca marile succese, ca si marile caractere de altfel se nasc din dificultati si suferinta, asa ca sper ca produsul nostru muzical sa fie foarte bine primit. Despre Eli pot sa spun ca este unul dintre cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit , pe langa faptul ca este extrem de talentat."

Producatorul melodiei a fost Alin Macovei iar surpriza vine din partea lui Eli care aduce rap-ul in acest track: "Tu". PLAY!

Versurile melodiei au fost scrise de Oana Radu, Alin Macovei si Eli, productia muzicala a fost realizata de Alin Macovei, inregistrata in Massive Studio & Dr Mako "Office Studio", mixingul si masteringul de Costin Milon la Super Sound Studio, shooting Alexandru Tuturescu (FotoAddict), iar artwork-ul ii apartine lugojeanului Catalin Cristea (Massy).

Iata ce a spus Eli: Mi-a placut melodia foarte mult inca de la prima ascultare. Desi nu se incadreaza in genul muzical pe care il abordez de obicei, piesa 'Tu' avea acel ceva care m-a facut sa cred in ea si in faptul ca poate avea priza la public. Am considerat ca o strofa de hip-hop poate aduce fix condimentul care ii lipsea. In general, daca imi place cum suna un cantec, nu ma pot abtine sa nu scriu pe creatia muzicala respectiva.

In urma cu un an, in luna martie, am ascultat single-ul de debut al Oanei Radu - Get Ready! Va avea mai mult succes de data asta cu noul look?


3 comentarii

  • nu suna rau. e un mix de maneaua ceruta de radiorurile romanesti si o interpretare cool, ce aduce cu jessie j si ce se canta afara

  • Manea direct piesa asta, oricum nu ar fi nici prima nici ultima, se poate si mai rau gen piesele lu' Velea. Pacat, Oana are o voce buna, merita o piesa mai buna, nu o manea cu tente de Jessie J big grin.

  • Mie unul imi place mult melodia .....celor care nu le place sa nu o mai asculte ...happymanea nu cred ca este dar fiecare cu gusturile lui ....laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL