Onny - Un momento (single nou)

Onny intra in trendul latino si vine cu piesa Un momento. Fosta concurenta X Factor a lucrat alaturi de Allexinno & Starchild pentru piesa in limba spaniola, prima de acest gen lansata de cantareata.

“Mi-a placut dintotdeauna muzica compusa de catre Allexinno și Starchild, iar cand am aflat ca sunt din Craiova, orasul meu natal, am spus ca trebuie neaparat sa colaborez cu ei. Mi-am dorit o piesa cu versuri in limba spaniola, o limba foarte calda, senzuala, pe care o consider un ingredient important pentru melodie de vara. Sper ca oamenii sa se regaseasca si sa o asculte cu placere”, a declarat Onny.

Onny a inceput sa cante inca de mica, iar la 14 ani a castigat 7 editii ale emisiunii Bravo Bravissimo. In 2005 a fost desemnata cel mai tanar prezentator de stiri din Romania. Doi ani mai tarziu lanseaza primul single alaturi de Cat Music, "Like a drum", piesa produsa de catre John Puzzle. Urmeaza single-ul "Love at 2nd sight" si prima piesa in limba romana - Arde dragostea", lansata in 2014. Allexinno & Starchild au lansat si ei, la randul lor, o piesa special pentru vara, Baila Macarena, pe care o gasiti aici, cu tot cu videoclipul filmat la Gradina Botanica.

Va place piesa? Incepem sa auzim peste tot numai piese latino?

 
Taguri: un momento, onny

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL