Pascal Junior feat. Natalia - Crazy Love (piesa noua)

Dupa 4 ani de la lansarea melodiei Pitzi Song interpretata de Natalia, iubita lui Viorel de la trupa 3 Sud Est, lanseaza astazi alaturi de casa de productie 1ArtistMusic, melodia Crazy Love.

Piesa este rezultatul colaborarii dintre Pascal Junior, echipa Win Production (Viorel Sipos & Sergiu Buta) si Laurentiu Duta, inca un produs al talentatilor compozitori de la malul Marii Negre. Stilul abordat de Natalia si Pascal Junior, este un mix dintre deep-house, un stil din ce in ce mai ascultat in ultima vreme si pop dance.

“Din prima clipa in care am auzit piesa, chitara m-a dus cu gandul la o dragoste nebuna de vara. Piesa nu descrie neaparat o poveste, ci mai mult o stare, acea stare euforica pe care o avem cand ne indragostim si ne face sa vibram,a spus Natalia.

“Ma cunosc de foarte mult timp cu Natalia. Colaborarea noastra a inceput odata cu venirea mea in Romania. Eu sunt stabilit in Marea Britanie, unde studiez productie muzicala. Ne-am intalnit la studio si ne-am apucat de treaba impreuna cu Natalia, Sergiu si Viorel. Asa a iesit piesa Crazy Love! Aceasta melodie nu este singura mea colaborare din Romania, am mai remixat si piesa celor de la Narcotic Sound - Labirint de sentimente

3 Sud Est se afla in continuarea la varful topului celor mai ascultate piese romanesti cu melodia Emotii, trackul ce a marca intoarcerea lor in industria muzicala.

Ce ziceti de Crazy Love, suna bine?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL