Paula Seling & Ovi - Miracle (acustic version)

Paula Seling si Ovi ne ofera versiunea acustica pentru piesa cu care ne vor reprezenta la Eurovision - Miracle. Cu doua piane si vocea inconfundabila a Paulei, trackul suna mult mai bine.

E lipsit de instrumentalele electro-dance, cele care au si creat controversa legata de plagiatul piesei Neon Lights a lui Dmei Lovato, asa ca putem aprecia o piesa pop reusita.

Ascultati mai departe.

Paula Seling si Ovi ne reprezinta pentru a doua oara la concursul Eurovision, dupa ce au dat lovitura in 2010 si au ajuns pe primele pozitii. Oricum, participarea Romaniei e putin pusa sub semnul intrebarii pentru ca inca nu a fost achitata taxa de participare, iar Televiziunea Romana incearca sa negocieze o plata in rate, tinand cont ca postul tv se afla in restructurari. Pe Paula, dar si pe Ovi, ii puteti vedea live in aceasta seara intr-un concert in Hard Rock Cafe.

Va place versiunea acustica? Suna mai bine decat originalul?

 

4 comentarii

  • Versiunea acustica suna mult mai bine. Problema mea e insa urmatoarea: de ce Paula Seling are mereu parul lipit de cap? Este o femeie frumoasa si ar trebui sa aiba mai multa grija de aspectul fizic, avand in vedere ca participa la un eveniment de asemenea anvergura.

  • si ce are parul ei ? laughing mie mi-ar placea sa imi stea asa laughing)

  • Paula are o voce, frate !! love struck

  • @dee Eu am crescut pe muzica ei. Am o varsta, asa ca ii stiu foarte bine look-ul: este la fel! Arata ca si cum ar avea un dovleac in loc de cap, din cauza parului lins!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL