Paula Seling feat Shift - Arde (premiera)

O colaborare surpriza este gata sa incalzeasca muzica romaneasca: Paula Seling featuring Shift lanseaza “Arde” in premiera pe Urban.ro!

 

“Echilibrul in balanta” si siguranta intr-o relatie sunt punctele cheie pentru reusita acesteia" asa afirma Shift si Paula Seling care se bucura ca au colaborat si ca reusesc sa lanseze acest single in premiera pe Urban.ro!

Dragostea pare a fi un taram necunoscut pentru interpretii acestei piese, de aici pornind nesiguranta despre care vorbesc si conflictul interior al fiecaruia. Cele doua voci sunt intr-o armonie perfecta, completandu-se: partea emotionala este transmisa de Paula Seling, iar Shift este cel care vorbeste despre ratiune. Numitorul comun al celor doi este dragostea care arde, insa abordarile asupra acesteia sunt diferite: emotiile cer rabdare, insa rationalul cere solutii.

Cam asta ne spune comunicatul de presa ce anunta aceasta lansare. PLAY! 

Cel mai recent single promovat de Paula Seling a fost "Pansament" iar pe Shift l-am auzit tot anul la radio cu "Sus pe toc".

Ii dai un SHARE?


9 comentarii

 • inimioara? penibila piesa... pacat de vocea Paulei... EPIC FAIL...

 • Rap-ul lui Shift e okay, dar partea Paulei e jalnică.

 • PIESA E HIT! Peste 100.000 de vizualizari in prima zi! Toata lumea stie ce poate VOCEA Paulei Seling, iar noul single arata o noua fatza a personalitatii sale artistice

 • @Sasha, eşti manelist? straight face

 • @ Sylver Cheetah: NU! Piesa Paulei e departe de ceea ce inseamna "manea". Daca simti ca vrei sa dai din sholduri atunci cand o asculti n-ai decat sa o faci happy

 • Sasha, piesa e buna, dar "inimioara" aia de pe refren si linia melodica a Paulei, chiar o manelizeaza... daca tie iti place, sigur iti place si Guta oh go on in rest nu spune nimeni ca Paula nu e o voce mare, dar partea ei, e jalnica...

 • După părerea mea, Paula e vocea feminină nr. 1 din România. Am un mare respect pt. ea ca artist. Dar să nu uităm că a avut o colaborare cu Florin Salam.

 • @Sylver Chetah: Intr-adevar Paula Seling e Vocea Romaniei! Piesa "Tu nu vezi" in colaborare cu Salam nu are nicio legatura cu ideea de "manea". Asculta-i mesajul si, poate, ii vei intelege profunzimea!

 • @Sasha: Cum adică "poate îi vei inţelege profunzimea"? Îmi pui la îndoială intelectul? happy
  Nu mă interesează mesaju'. E ca şi cum ai încerca să mă convingi că dacă pui puţin k.k.t într-o oală mare de sarmale, gustul rămîne acelaşi.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL