Paula Seling si Ovi din nou la Eurovision

Paula Seling si Ovi se vor inscrie din nou in concursul Eurovision, iar astazi putem asculta un teaser din piesa The Miracle. Trackul suna promitator din cele cateva secunde pe care le-am ascultat si s-ar putea sa avem un viitor castigator.

Dupa intreaga discutie legata de participarea tarii noastre la Eurovision si anul acesta, ne-am inscris din nou pe ultima suta de metri. De data aceasta Paula si Ovi vor sa refaca succesul pe care l-au avut in urma cu cativa ani cand piesa lor, Playing With Fire, ne-a adus locul 3.

Este o compozitie scrisa de mine si Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovisionn, danez ca si artist/autor). Piesa se numeste "Miracle" si sper sa ca numele sa insemne si un "miracol" pentru Romania. Mai exact, imi doresc ca, pentru prima oara, sa castigam EV, si este iarasi in duet cu Paula Seling. Noi ne-am dorit sa reditam succesul din 2010 si chiar sa-l depasim. In schimb, am promis ca nu vom face acest lucru doar daca voi reusi sa scriu o piesa la fel sau chiar mai buna decit cea de acum 3 ani. Consider ca am reusit, sunt foarte multumit de varianta finala a piesei, de productia (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru si pot spune ca suntem supercharched, din nou, pentru aceasta competitie.

Haideti sa ascultam mai jos.

Faptul ca EV 2014 va avea loc intr-o tara scandinava va avea avantajele sale, asa cum a fost in 2010 (am si cetatenie norvegiana, co-autorul piesei este danez, casa de discuri si publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia si Suedia, deci putem avea un aparat de PR si sustinere puternica, care ajuta sa aduca voturi, plus ca echipa de productie este din Norvegia si Danemarca. Credem foarte mult in sansa noastra, iar daca noi vom avea, inca o data, oportunitatea de a reprezenta Romania, anul viitor, sigur vom ajunge in primii clasati. Merg chiar mai departe si cred chiar ca putem aduce ESC in tara noastra in 2015!, a mai adaugat Ovi.

Pana cand vom avea toate piesele inscrise in competitiei si alese de juriu pentru a ne reprezenta, va dura ceva. Anul acesta poate concursul nu va mai fi plin de controverse, desi ultimii doi ani nu au fost deloc lipsiti de discutii si acuze. Totusi, chiar daca nu ne-au reprezentat la Eurovision, piese ca Final de razboi au fost apoi foarte apreciate de public.

Credeti ca Ovi si Paula ar putea sa ne reprezinte din nou cu succes?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL