Phelipe - Vad cum ma privesti (piesa noua)

Phelipe a lansat o noua piesa, la aproape un an de la succesul inregistrat cu single-ul Mikaela. In mai putin de 24 de ore Vad cum ma privesti a reusit sa stranga un numar impresionant de afisari, semn ca fanii sai asteptau de multa vreme ceva nou.

 

Initial piesa ar fi trebuit sa fie un featuring cu Bitza, dar din motive de marketing rapperul nu mai apare pe aceasta versiune a piesei. Totusi, suna bine, asa ca il ascultam mai jos.

La aceasta piesa si-a adus aportul si Connect- R pe partea de text, colaborand cu Phelipe, in timp ce ochestratia e semnata de Buzea Florin,Dobre Marius si Phelipe.

Cantaretul se afla zilele acestea in topul celor mai difuzate piese datorita colaborarii cu DJ Rynno & Sylvia pentru piesa acestora Chiar daca ai plecat. Anul trecut rupea difuzoarele alaturi de DJ Bonne si piesa Mikaela, unde invitata speciala era Roxana Ionescu.

Cum vi se pare noul single Phelipe? Ar fi sunat mai bine cu Bitza?


4 comentarii

  • pai daca piesa nu mai e feat cu bitza de ce ai mai pus la titlu "Phelipe feat Bitza ..."? nu isi are rostu' laughing

  • 2. Un producator in 17.04.2013 /21:07

    Usher - U Remind me

  • varza piesa! nu am putut-o asculta pana la final... are un vibe invechit si chitarile alea-s prea multe pe orchestratie! ma doare capu', zau... oo-oo-oo-ooh! laughing

  • ASTEPT VIDEOCLIP LA ACEASTA PIESA FRUMOASA PHELIPE.SUCCES!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL