Piesa trance a saptamanii: Arjans - Prisma

Multe piese trance tari au fost lansate in saptamana care astazi se incheie, insa alegerea noastra suprema este "Prisma", primul single pe care duo-ul Arjans din Polonia il lanseaza la Infrasonic.

Dupa mai multe colaborari pe care le-au avut impreuna si le-au lansat la casele de discuri ale lui M.I.K.E. Push si Lange, polonezii Ben Stone si Martin Sand s-au hotarat sa se uneasca intr-un proiect comun pe care l-au numit Arjans. Dupa ce anul trecut au intrat la Infrasonic cu "Falling Skies", lansata pe EP-ul Sound of the State - Volume Two, cei doi polonezi revin acum cu o bijuterie noua, intitulata "Prisma"!

Arjans - Prisma (piesa trance a saptamanii)

 

Daca ati ascultat-o, acum stiti de ce am ales-o ca pentru piesa trance a saptamanii. Breakdown-ul dramatic si masiv este urmat de un drop care continua pe ritmuri energice acea tema melodica ce domina piesa incepand cu momentul in care atmosfera incarcata a vocii de poveste dispare in spatele leadului pronuntat.

Dupa ce am auzit-o in premiera in emisiunea Global DJ Broadcast a lui Markus Schulz din 23 februarie, si alti DJ-i cunoscuti au inclus "Prisma" in seturile lor. Printre ei se numara Ferry Corsten, Bobina si Giuseppe Ottaviani. Avand in vedere ca alaltaieri a fost lansata pe piata, suntem siguri ca noua productie Arjans va intra in mixurile mai multor DJ-i in urmatoarele zile. N-ai cum sa nu apreciezi aceasta atmosfera!

"Prisma" este a treia piesa de la Interstate despre care am scris in ultimele 30 de zile. Asta dupa ce am fost fermecati de Abstract Vision - Bombshell si Harry Square - Lancer. Hit dupa hit la casa de discuri Infrasonic manageriata de Solis & Sean Truby!

Apropo, stiati ca Infrasonic a intrat sub umbrela Black Hole Recordings?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL