Piesa trance a saptamanii: Harry Square - In The Dark

Britanicul Harry Square isi continua seria de instrumentaluri big room cu "In The Dark", un adevarat dancefloor destroyer in zona trance care ne-a rapit titlul de piesa a acestei saptamani.

Avand in vedere ca "In The Dark" este cea de-a patra piesa a lui Harry Square (aka Adrian Queenan) pe care v-o prezentam anul acesta, n-avem nicio emotie in a ne arunca sa spunem ca britanicul este unul din producatorii nostri trance preferati din 2017. Acesta domina zona big room cu piesele sale si totodata cu labelul pe care il gestioneaza in cadrul casei de discuri Infrasonic, Interstate Recordings.

Harry Square - In The Dark (piesa saptamanii)

 

Cu o linie de bass de invidiat, un ritm de impact si o linie melodica memorabil de insistenta, care poate inalta mainile trancerilor cum putine melodii big room trance o pot face, "In The Dark" este alegerea noastra pentru piesa trance a saptamanii. Nu a fost o alegerea usoara, avand in vedere ca Aly & Fila au lansat noul lor single cu Ana Criado si ca duoul Aurosonic are o piesa vocal progressive trance cu vocalista Katty Heath.

Daca si voua va place noua piesa a lui Harry Square, este foarte posibil sa dansati si pe celelalte 3 productii lansate de acesta in ultima perioada: colaborarea cu Daxson (Dan Dobson), "Ricochet" si "Lancer". Toate suna... masiv!

Merita un share?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL