Piesa trance a saptamanii: Sander van Doorn pres. Purple Haze - Choir 1.0

Dintre toate bijuteriile trance & progressive lansate in ultima saptamana, am ales-o pentru titlul saptamanii pe cea a lui Sander van Doorn, lansata sub proiectul Purple Haze.

Se numeste "Choir 1.0", este cel de-al treilea single Purple Haze lansat in 2017 dupa revenirea anuntata la inceputul anului de Sander van Doorn si pare a fi un follow-up pentru mai vechiul "Hymn 2.0" care ne-a bucurat inapoi in 2010. Anii au trecut, Purple Haze a fost pus la pastrare, insa soundul aparte a rezistat si ne bucura, iata, in plina era a ritmurilor EDM generice. Jos palaria, Sander van Doorn!

Sander van Doorn pres. Purple Haze - Choir 1.0 (piesa saptamanii)

 

Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Mark Sherry, Markus Schulz, Don Diablo, Ferry Corsten, Judge Jules... mai are rost sa continuam? Lista DJ-ilor care sprijina neconditionat "Choir 1.0" este lunga si demonstreaza ca ritmurile melodice produse de Sander van Doorn sub proiectul Purple Haze suna excelent si prind aproape orice fan al muzicii dance.

Asadar, Purple Haze ne-a adus anul acesta "Neiloj", "Contrast", "Choir 1.0", dar lucrurile par sa fie din ce in ce mai serioase! Si spunem asta pentru ca Sander van Doorn pregateste cel de-al treilea album al sau de artist care, atentie, va fi dedicat proiectului Purple Haze. O veste primita cu multa caldura de fanii genului trance & progressive.

In asteptarea mai multor detalii despre acest album, am vrea sa stim daca va place aceasta revenire a lui Sander van Doorn la ritmurile melodice.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL