Piesa zilei: Maluma - Felices los 4

Maluma e unul dintre numele de care cu siguranta nu vom scapa in curand, iar deja tanarul cantaret si-a mai lansat un single in asteptarea celui de-al treilea album al sau. Felices los 4 beneficiaza de un videoclip din care nu lipseste o prezenta feminina senzuala, insa povestea e cu talc.

Felices los 4 e primul single lansat oficial in promovare X, cel de-al treilea material de studio al cantaretului in varsta de 23 de ani, disc care va fi primul sau album bilingv.

Noi v-am mai povestit despre el, mai ales dupa succesul urias pe care l-a inregistrat cu Shakira si Chantaje, insa asta e la nivel mondial, pe cont propriu a lansat piese ca Borro Cassette si Sin Contrato. Tanarul columbian oricum bifeaza featuring dupa featuring si e una dintre prezentele fresh ale momentului: are peste 22 milioane de followers pe Instagram, fiind unul dintre conturile cu numar mare de fani dintre artistii latino-americani (pentru comparatie, Shakira are peste 36 de milioane, iar Enrique Iglesias 10 milioane)si cam tot atat pe Facebook.

Va place noul videoclip Maluma?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL