Pitbull - Back in Time (piesa noua)

Back in Time face parte de pe coloana sonora a filmului Men in Black 3, care va aparea pe 25 mai in cinematografe. E prima oara cand Will Smith nu este cel care sa cante pe melodiile din film, iar Pitbull face o treaba chiar buna.

Piesa Back in Time a fost compusa special pentru acest film de Pitbull si colaboratorii sai, Marc Kinchen, Adrian Trejo si Urales Vargassi. Daca va intrebati de ce va suna cunoscut samplelul, acesta e luat din Love is Strange, un adevarat hit al anilor 50, lansat de Mickey si Sylvia.

Haideti sa ascultam piesa mai jos, pe mine deja a inceput sa ma prinda, mai ales pentru ca in afara de sample mai are si ceva influente dubstep.

Despre aceasta colaborare Pitbull a spus:

Este o onoare de nedescris sa lucrezi la un proiect atat de spectaculos ca Men in Black si am un deosebit respect pentru Will Smith, mai ales datorita experientelor noastre asemanatoare din domeniul muzical. Ne-am propus sa venim cu o melodie care sa fie si fun si moderna, iar pentru asta ne-am folosit de sloganul filmului. Inversandu-l, am reusit sa transmitem un mesaj esential publicului: ‘cheia intelegerii viitorului sta in intelegerea trecutului.

Pitbull practic nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru ca anul 2011 a fost poate cel mai de succes din cariera lui. A lansat hit dupa hit alaturi de Jennifer Lopez - Get on the Floor, Marc Anthony - Rain on Me, Chris Brown- International Love si Nayer- Suave.

Ce ziceti de piesa asta, va place cum suna? Se potriveste cu ideea filmului?


5 comentarii

  • 1. ion vasile in 27.03.2012 /15:45

    mie imi place.mai ales de will smith.

  • Super tare piesa!!! Criminal Pitbull ca de obiceilove strucklove struck

  • Pitbull..cocalarul american big grin are piese catchy,bravo lui.

  • Imi place refrenul. Pitbull ma amuza mereu, dar cu toate astea i-am ascultat muzica de cate ori am prins-o... mie mi se pare ca se pricepe la asta big grin nu degeaba a avut un an atat de plin si bun.

  • iar folosesc astia sample-uri de prin melodii vechi? chiar asa nu mai au imaginatie deloc? meh...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL