Pitbull feat. Ne-Yo - Time of Our Lives (piesa noua)

Pitbull continua seria de singleuri care sa promoveze urmatorul sau album, iar de data aceasta ne ofera o colaborare cu un alt hitmaker- Ne-Yo. Time of Our Lives e un track upbeat cu un refren foarte catchy pe care se simte stilul producatorului Ne-Yo.

 

Cei doi nu se afla la primul featuring, Pitbull si Ne-Yo au mai avut un hit impreuna in 2011 - Give Me Everything, iar noul single nu e departe de retetele de hituri pe care Mr. 305 le scoate din studio de obicei.

 

 

Pit Bull Feat. Ne-Yo - Time Of Our Lives (Radio Edit) by Eli Katz on Mixcloud

 

 

 
Piesa Time of Our Lives e inca un extras de pe noul album Pitbull, Globalization, care va aparea oficial pe 24 noiembrie si care include colaborari cu Jason Derulo, Jennifer Lopez, Chris Brown, Sean Paul si multi altii. Prima single a fost Fireball, piesa care a ajuns pe locul 23 in Hot 100 si pentru care Pitbull a venit cu un clip luat din filmele cu gentlemani ai anilor 30. Nici Ne-Yo nu sta degeaba, lucreaza la un nou material, Non-Fiction, programat sa apara la inceputul anului viitor, iar pana acum, Ne-Yo a lucrat alaturi de ScHoolboy Q, Jeezy si Juicy J. De altfel colaborarea cu Juicy J, She Knows, beneficiaza si de un clip foarte obraznic, unde rolul principal e luat de o multime de stripperite. 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL