Post Malone feat Nicky Jam - Rockstar (remix)

Dupa ce a pierdut prima pozitie in clasamentul Hot 100, se pare ca Post Malone vrea sa isi recapete locul de lider si lanseaza remixul latino pentru hitul Rockstar. Alaturi de Nicki Jam si Ozuna, Rockstar are sanse sa revina in preferinte, fiind o colaborare cu unul dintre favoritii latino ai momentului.

Versiunea originala a piesei e un featuring cu 21 Savage si a reusit sa stea la varful acestui acestui clasament timp de 2 luni, ceva ce nici o piesa hip-hop nu a reusit anul acesta. In plus, a spart si recordul Apple Music in privinta streamurilor dintr-o singura saptamana, cu peste 25 de milioane de ascultari. Videoclipul pentru Rockstar l-ati vazut aici, nu e chiar potrivit pentru copii.

Post Malone a fost detronat de pe locul sau de Ed Sheeran si Beyonce si al lor Perfect Duet. A fost o adevarata revenire pentru artista in Hot 100 si inca o confimare a talentului britanicului de a crea hituri. Oricum, Post Malone nu are foarte multe motive de suparare tinand cont ca albumul cu acelasi nume a intrat in topul ascultarilor din 2017.

Va place remixul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL