Premiera: Pepe - Tortura (piesa noua by Kazibo, guest Connect- R)

Pepe colaboreaza cu cei care ne-au unele dintre cele mai tari hituri - Kazibo si il are invitat special pe prietenul Connect-R pentru noul lui single, Tortura.

Alaturi de echipa de la Kazibo, cu care lucreaza pentru prima data, Pepe a gasit formula ideala de a combina interpretarea flamenco specifica cu soundul latino actual, liantul fiind tocmai definitia noua pe care artistul o da pasiunii prin tortura.

“Cumva altfel … in mod sigur, altceva. “Tortura” este piesa pe care o simteam de ceva timp, mi-o doream insa pana la propunerea celor de la Kazibo nu am gasit productia potrivita. “Tortura” este piesa “completa” din toate punctele de vedere si ii multumesc lui Ovidiu si lui Alex dar si lui Connect-R pentru suport.”

Pepe a mai lansat cateva piese anul acesta. L-am ascultat cu Prisionero de amor la inceputul verii, iar inainte de asta venea cu un alt track in limba romana - Picaturi de dragoste. In 2015 a colaborat inclusiv cu Marius Moga pentru Da sau Nu, pentru ca apoi sa vina cu o melodie de vara alaturi de Tamy - Dominicana.

Va place noua piesa Pepe?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL