Puya, Connect - R, Don Baxter - Baga bani (premiera single)

Puya, Connect-R si Don Baxter ne povestesc despre bani, cum e sa dai, sa nu ai sau sa ai nevoie de bani, totul intr-o maniera foarte amuzanta. Piesa Baga bani se aude in premiera pe Urban.ro si va fi inclusa pe primul EP Puya - Maidanez.

"Baga Bani" reprezinta cel de-al doilea single Puya extras de pe mult asteptatul "Maidanez E.P.". Piesa a fost inregistrata pe parcursul unei singure zile, in luna aprilie, in studioul Rappin'On Production.

PLAY mai departe!

Mai sus ati putut vedeai cateva imagini de la inregistrarile piesei, la care au participat Puya si DJ WicKed (Scandalos Music), Connect-R si Razvan Matache (Rappin' On Production), Don Baxter (HaHaHa Production) si Richard Stan (Vision production), autorul clipului.

In urma cu aproximativ o luna, ati fost invitati de catre Puya sa votati pe pagina lui oficiala de Facebook (facebook.com/puyaoficial) 6 din cele 9 piese care vor compune primul E.P. (Extended Play) din cariera lui de artist. Din ce am reusit sa aflam, minialbumul este gata si urmeaza a fi lansat foarte curand, cert fiind faptul ca piesa "Baga Bani" va fi inclusa pe E.P, alaturi de single-ul Maidanez, care s-a bucurat de succes inca de la lansare.

Va place Baga Bani? Credeti ca prinde?


12 comentarii

 • sincer cred k asta ar trebui sa fie imnul statiunii Mamaia happy

 • 2. cristina in 13.05.2013 /23:02

  Piesa a aparut cu mult timp inainte de asa zisa premiera de la voi pe mai multe site-uri si pe Pro Fm. Deci NU E PREMIERA laughing))))

 • @cristina:

  e vorba de varianta de studio si de premiera pe online happy

  P.S. daca unele site-uri nu respecta ora de publicare a articolelor nu este problema noastra. Noi o facem happy

 • 4. cristina in 13.05.2013 /23:55

  @pandutzu: In presa exista o competitie pentru premiere, pentru cine da primul o anumita stire. Nu puteti impune nimanui sa respecte anumite ore, fiecare trebuie sa isi vada de "ograda" proprie, altfel nu ar mai exista libertatea presei.
  cat despre asa zisa varianta de studio, e aceeasi peste tot. Premiera a avut loc in aceasta dimineata la Pro Fm. Pe site-ul lor exista tot de atunci, daca tot vorbim de online. Nu va mai asumati merite pe care nu le aveti!

 • Premiera pe Youtube cu clipul aferent si lansarea oficiala pe online au avut loc exclusiv pe Urban.ro. La Alarma ProFM ati putut auzi pentru prima oara piesa la Radio. Restul site-urilor folosesc materiale fara a detine drepturi asupra lor. In mod oficial nu exista piesa in alta parte decat pe Youtube, si cu atat mai putin libera la download. Multumim.

 • Sună bine. Cred ca o să prindă la public happy

 • @Cristina - e vorba de premiera pe online, daca ProFM-ul a urcat-o pe site deja nu mai e vina noastra, e a managementului artistului care nu a gestionat cum trebuie promovarea.
  Nu trebuie sa fii asa agresiva, e o discutie friendly happy

 • 8. cristina in 14.05.2013 /13:46

  @Alex: Nu sunt agresiva, sunt doar sincera! Termenul de premiera folosit in acest context nu isi are locul. PUNCT!

 • @cristina: inca din teaser a fost anuntat faptul ca premiera va avea loc pe Urban.ro la ora 22:00 happy

  Ar trebui sa-i trageti de urechi pe cei de la PRO FM pentru ca nu respecta acest lucru happy

 • @musicexpertcompany: multumim pentru lamuriri

 • Adevarul e ca suna chiar ok. Facand o comparatie cu asa-zisul imn al statiunii Mamaia, asta ca tot facea cineva referire la el mai sus, nu prea ai ce sa compari, e diferenta cer pamant intre ele.

 • Draguta melodia.
  Merge sa fie ascultata la o petrecere.
  Ok!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL