Radio Killer - Don't let the music end (videoclip nou)

Radio Killer ne surprind cu o lansare inedita: un nou single si videoclip: Don't Let The Music End. Dupa succesul european al piesei Lonely Heart, proiectul HaHaHa Production spera sa sparga topurile internationale cu aceasta melodie!

 

Videoclipul Don't Let The Music End a fost regizat de Iulian Moga in Studiourile Atlantis si sustine ideea ca muzica aduce culoare. Nu e greu de ghicit, noul clip Radio Killer e la fel de vesel si colorat precum sunetele lor!

E un proiect cu o atitudine pozitiva iar asta e un lucru destul de rar pe piata muzicala romaneasca! Iar eu sunt de acord cu mesajul promovat de piesa asta!

Urmariti mai jos clipul!

Cum ar fi o zi din viata noastra fara muzica? Ce s-ar intampla daca sunetele s-ar opri?

HaHaHa Production si Roton fac un pas in fata si lanseaza un mesaj prin care raspunsurile la aceste intrebari nu mai sunt necesare: Don't let the music end!

< "Pentru noi totul incepe de la muzica: dorinta de a ne trai visele, zambetele pe care le daruim si le primim, energia de care avem nevoie in fiecare zi pentru a duce mai departe tot ce ne-am propus. Deci, cine si-ar dori sa opreasca muzica? Noi nu!", declara membrii trupei Radio Killer.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul sustine ideea ca muzica aduce cu sine culoarea. Iar pentru ca flirtul, iubirea, dansul si lumea intreaga sa fie
inconjurate de culoare, este important ca muzica sa se auda fara incetare. Filmarile au avut loc la Studiourile Atlantis, cea mai interesanta parte pentru participanti fiind, cu siguranta, ploaia cu vopsea.

"Dupa doua zile inca mai gaseam parti ale corpului vopsite in diferite culori, dar a fost foarte distractiv, a meritat!", spune Lee Heart.

Pana in prezent, Radio Killer a ajuns cu cel mai recent sigle lansat, Lonely Heart, pe primele locuri in Franta, Rusia, Anglia, devenind unul din numele romanesti favorite pentru pietele internationale. Mai mult, piesa a fost inclusa in playlist-ul BBC Radio One, fiind  primul proiect de Dj din Romania care reuseste o astfel de performanta.

Ce ziceti de lansarea asta, e inca un hit marca HaHaHa Production? :) Cel mai recent proiect lansat de ei este Sore cu Love is Music!

Foto: Silviu Sandulescu


28 comentarii

  • Faza cu ecoul cuvantului "end" mi se pare putin prea lunga si aproape stresanta, insa in rest e super ok, atat melodia cat si videoclipul happy

  • Foarte tare!! Chiar imi place piesa, suna bine si e mai diferita de popcornu pe care il tot auzim. Videoclipul e ok.. dar mi-as dori ca Iulian Moga sa nu mai regizeze niciodata sad big grin
    Mie imi place mult de tipa asta noua din trupa, mi se pare expresiva asa, e si draguta si are voce big grin

  • Va bateti joc de muzica.Foarte furata piesa ca linie melodica.Originalitate nu mai exista.Nu vad rostul unui proiect nou mai ales ca primul single suna a copie 100%.

  • hit?

  • da' care e tipa "veche"?

  • Adica.. noul membru laughing ca e noua.

  • porcarie de melodie ... videoclip foarte slabut ... pacat ...

  • CAND SE IMPLICA SI SMILEY ERA ALTCEVA,FARA EL RADIO KILLER E O

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL