Radio Killer - Middle of the night (premiera single nou)

Radio Killer lanseaza un nou single pentru vara 2013 in premiera pe Urban.ro. "Middle of the night" este cea mai noua melodie propusa de Lee Heart si Paul Damixie.

 

Dupa ce au facut show pentru 70.000 de oameni anul trecut la Liberty Parade, Radio Killer au prins gustul petrecerilor in aer liber si recreeaza atmosfera party-urilor de vacanta cu "Middle of the night", noul lor single de vara.

Se ia Radio Killer, se amesteca cu bauturi nebune, se lasa in studioul de inregistrari cateva saptamani bune si se serveste o piesa energica si racoritoare… ca un cocktail de vara – 'Middle of the night', spune Catalina.

Descrierea lui Lee Heart este perfecta, atat pentru piesa cat si pentru proiectul HaHaHa Production care a ramas unul dintre cele mai vesele si pozitive din Romania. PLAY!

Fie ca esti in drum spre mare, la munte sau acasa, cu Radio Killer distracţia incepe odata cu 'Middle of the night'. Piesa asta trezeste copilul din tine si nu te lasa sa stai jos, te face sa te bucuri de fiecare moment, adauga Paul.

Daca iubesti vara, nu poţi sa nu ii iubesti pe Lee Heart si Paul Damixie. Impreuna formeaza una dintre cele mai tonice trupe romanesti care a reusit sa se impuna printr-un sound fresh si electrizant, atat in tara cat si in strainatate, devenind primul proiect de DJ din Romania care a intrat in playlist-ul BBC Radio One cu single-ul "Lonely Heart". Anul acesta cei doi Killeri au colaborat cu DJ Smash - unul dintre cei mai cunoscuţi DJ rusi, pentru piesa Save me Tonight si au in pregatire noi surprize muzicale cu nume mari ale scenei internationale, cum ar fi Francesco Diaz sau Junior Caldera.

Vara trecuta am ascultat "Calling you" cu un iz al anilor '90. Punem "Middle of the night" in playlistul 2013?


5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL