Radio Killer si Junior Caldera - Beautiful people

Radio Killer si Junior Caldera lanseaza impreuna un single despre "Beautiful people", direct din gasca HaHaHa Production.

Dupa ce ne-au binedispus cu piesa "Middle of the night", Lee Heart si Paul Damixie de la Radio Killer ne bucura din nou cu un single in colaborare cu Junior Caldera - Beautiful people.

"Beautiful people" sunt toti acei oameni care ne transmit energia lor pozitiva la fiecare concert. Speram sa va placa piesa, pentru ca am compus-o cu gandul la voi, cei care ne faceti mereu viata mai frumoasa, spune Lee Heart.

Inca de cand l-am cunoscut pe Junior Caldera la un eveniment pe care l-am sustinut impreuna la Riga, am avut un feeling bun despre colaborarea noastra. Ne-am inteles excelent din punct de vedere muzical si suntem incantati de rezultat, adauga Paul Damixie.

PLAY!

Junior Caldera este unul dintre cei mai talentati DJ-i francezi, facandu-se remarcat in intreaga lume prin colaborarea cu Sophie Ellis-Bextor - Can’t fight this feeling, piesa care a ocupat pozitii fruntase in topurile de specialitate. De asemenea, Junior Caldera este renumit pentru numeroasele remixuri realizate pentru artisti ca Janet Jackson, Enrique Iglesias, Pussycat Dolls sau Paul van Dyk.

Asculta AICI piesa "Middle of the night", cea mai recenta lansare Radio Killer.

Iti place "Beautiful people", ai dat replay?


3 comentarii

  • frate...da ceva original nu?

  • 2. GreenHornet in 30.06.2013 /19:00

    chiar ca... ceva original nu? mi-a virusat toate piesele din PC dupa care s-a copiat piesa asta laughing NEXT!

  • De ce mai comentezi aiurea daca tot ai "copiat-o" in PC ? Inseamna ca ti-a placut, crezi ca esti mai interesant/a daca te dai dupa restul care dau commenturi ? Fiecare cu gusturile lui , nu te mai ascunde atat laughing
    NEXT !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL