Remixul lunii: Above & Beyond feat. Alex Vargas - Sink The Lighthouse (Maor Levi Remix)

Pentru ultima editie a seriei de remixuri ale lunii din acest an am ales noua varianta de la Maor Levi pentru "Sink The Lighthouse", piesa noastra preferata de pe cel mai recent album Above & Beyond.

Fiind probabil ultimul extras pe single de pe albumul "We Are All We Need" lansat la inceputul anului 2015, "Sink The Lighthouse" reprezinta pentru noi cea mai dramatica si plina de sens piesa de pe ultimul CD al britanicilor Above & Beyond. Daca pana acum am putut sa o auzim doar in varianta cinematica, Maor Levi ne salveaza cu un puternic remix numai bun pentru cluburi si festivaluri, pastrand totodata breakdownul emotional datorat in mare parte vocii lui Alex Vargas.

Above & Beyond feat. Alex Vargas - Sink The Lighthouse (Maor Levi Remix)

Sus aveti premiera mondiala a acestui remix, facuta de Above & Beyond unde altundeva daca nu la evenimentul ABGT 200 care a avut loc la Amsterdam in luna septembrie? Varianta lui Maor Levi a fost lansata abia alaltaieri, pe 2 decembrie 2016, dupa binemeritatul titlu de "record of the week" in emisiunea saptamanala a celor de la Above & Beyond.

A fost un an bun pentru Maor Levi, cu 2 piese noi pe compilatia Anjunabeats Worldwide 06 a lui Jason Ross, dar si cu un EP "Returning/Universal" ce urmeaza a fi lansat la Anjunabeats pe 16 decembrie 2016. Dar nicaieri nu exceleaza asa cum o face la capitolul remixuri, facand o treaba buna in ultimele luni atat pentru Armin van Buuren, cat si pentru colegul sau de label ilan Bluestone.

Va place remixul?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL