Remixul lunii: Andy Duguid feat. Leah - Don't Belong (Sied van Riel Remix)

Pe partea de remixuri, incepem anul cu varianta 2017 a lui Sied van Riel pentru una dintre cele mai cunoscute piese de la Andy Duguid.

In 2007, Andy Duguid a facut echipa cu vocalista Leah pentru "Don't Belong", unul dintre hiturile progressive trance ale acelei perioade, inclus totodata pe compilatia In Search of Sunrise a lui Tiesto. Sied van Riel a vrut sa readuca in atentia noastra acest clasic trance si a realizat un remix foarte curat si in acelasi timp energic. Pentru noi, e remixul lunii ianuarie si merita ascultat!

Photographer si Solarstone se numara deja printra DJ-ii care au preluat-o in seturile lor, inainte de lansarea de astazi, 23 ianuarie 2017, de la Black Hole Recordings, casa de discuri la care sunt semnati Andy Duguid si Sied van Riel.

Chiar ne era dor de Andy Duguid. Ultima oara cand am vorbit despre acesta a fost in 2015, cand a colaborat cu Audrey Gallagher pentru "This Is Life". Nici lui Sied van Riel nu prea i-am mai dat atentie, dar promitem ca vom fi mai atenti la activitatea sa de producator.

Ce amintiri va starneste acest vechi release trance?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL