Remixul lunii: Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never (Super8 & Tab Remix)

Alegerea noastra pentru remixul lunii mai vine de la Super8 & Tab, cei doi finlandezi remixand un single mai vechi de-al lui Armin van Buuren.

Cu ocazia lansarii albumului The Best of Armin Only, finlandezii nostri preferati de la Super8 & Tab au livrat un remix euforic si foarte bine asezat mai ales ca bassline pentru "Never Say Never", un single extras de pe albumul "Imagine" si lansat de Armin van Buuren in urma cu 8 ani. Ce amintiri ne starneste acest refresh al duo-ului Super8 & Tab!

Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never (Super8 & Tab Remix)

 

Noul remix al celor de la Super8 & Tab face parte de pe albumul aniversar The Best of Armin Only, lansat de Armin van Buuren cu ocazia sarbatoririi a 20 de ani de cariera fix in ajunul mega-evenimentelor sold-out pe care acesta le-a sustinut weekendul trecut acasa, in Olanda, pe celebra Amsterdam Arena. Am putut urmari prin livestreaming gigul aniversar de sambata si va putem spune cu mana pe inima ca ne-am fi dorit enorm de mult sa fim acolo. Ce scena, cata energie si cate momente speciale!

Varianta celor de la Super8 & Tab pentru "Never Say Never" a fost piesa saptamanii in ultima editie a emisiunii A State of Trance a lui Armin van Buuren si completeaza suita de remixuri ale finlandezilor pe care vi le-am prezentat de-a lungul ultimilor ani aici, pe Urban.ro. "Little Something" (Above & Beyond) și "New York City" (de la Paul van Dyk) se afla la loc de cinste.

Se anunta un an mare pentru Super8 & Tab. Nu mai departe de luna trecuta, acestia au lansat "Cosmo", un adevarat dancefloor destroyer melodic absolut memorabil. Nu degeaba i-am dat atunci titlul de piesa a saptamanii.

Cum vi se pare alegerea noastra pentru rubrica "remixul lunii"?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL