Remixul lunii: Linkin Park - In The End (Markus Schulz Tribute Remix)

In memoria solistului Chester Bennington de la Linkin Park, DJ-ul si producatorul germano-american Markus Schulz a realizat un remix de zile mari pentru hitul "In The End".

Dupa socanta veste a decesului lui Chester Bennington, solistul celebrei trupe Linkin Park, am auzit mai multe rework-uri si remixuri pentru pieselei acestei formatii dar in special pentru "In The End". Totusi, prin melodicitatea sa si emotiile pe care le transmite, varianta lui Markus Schulz ne-a convins: este remixul lunii iulie!

Remixul lunii: Markus Schulz Tribute Remix pentru Linkin Park "In The End"

 

"Ceva nou, insa totodata ceva ce se potriveste pentru piesa clasica a saptamanii: intreaga lume muzicala a fost intristata sa auda ca membrul trupei Linkin Park, Chester Bennington, si-a sfarsit viata, lasand in spate membrii familiei, colegii sai de trupa si fanii.

Este un semnal pentru noi toti ca in momentele negre trebuie mereu sa incercam sa cautam si sa cerem ajutor, chiar daca la un moment dat poti avea impresia ca nimeni nu e alaturi de tine. Aceasta tragedie m-a motivat sa aduc un tribut lui Chester in propriul meu mod, si anume facand un remix pentru clasicul "In The End" al trupeu. In spiritul muzicii lor, voi oferi luni acest remix gratuit prin canalele mele social media. Odihneasca-se in pace!" - Markus Schulz, in cadrul emisiunii Globaj DJ Broadcast de aseara

Este cel de-al doilea mare remix pe care Markus Schulz il reuseste in ultimul an, dupa ce in vara anului 2016 a venit cu varianta sa pentru Alan Walker - Faded, piesa care si astazi face valuri in seturile sale si in general printre fanii muzicii genului trance.

Cum vi se pare acest remix?


1 comentariu

  • 1. Ion Ion in 28.07.2017 /21:52

    Tocmai l-am auzit in setul lui Markus de la #ASOTTML si am zis WOW, ce remix! Iar acum il vad aici. Bravo pentru alegere!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL