Remixul lunii: Major Lazer & DJ Snake feat. MØ - Lean On (Dash Berlin & DJ Isaac Rework)

Retroactiv pentru iulie, va oferim spre auditie remixul lunii pentru o piesa care, dupa evidenta tinuta de noi in ceea ce priveste tracklisturile de la Untold, s-a auzit de cele mai multe ori la festival: Lean On (feat. MO) de la Major Lazer si DJ Snake.

Cu aproape 380 de milioane de vizualizari la videoclipul oficial pe YouTube, multiple discuri de aur si de platina in tari precum Australia, Germania, Suedia sau Marea Britanie si pozitii fruntase in topurile din intreaga lume, Major Lazer, DJ Snake si MO se pare ca au dat lovitura cu "Lean On", o productie care cu siguranta candideaza daca nu la titlul de piesa a anului, macar la trofeul de piesa dance a verii.

Varianta de single va este binecunoscuta, se aude peste tot, insa noi venim sa va propunem remixul de la Dash Berlin si DJ Isaac!

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Dash Berlin & DJ Isaac Rework)

Remixul lui Dash Berlin si DJ Isaac pentru "Lean On" se bucura de suportul multor DJ-i de prima mana printre care se numara Armin van Buuren, Hardwell, Showtek etc. Am auzit aceasta varianta inclusiv la Untold Festival, in setul lui Armin van Buuren. Mai multe tracklisturi de la Untold gasiti aici.

Pana atunci, trebuie sa stiti ca acest sound big room EDM nu este ceva obisnuit pentru Dash Berlin, acesta reusind de obicei sa transforme piesele comerciale astfel incat sa sune cat mai trance si melodic cu putinta. Poate ca directia comerciala in care Dash Berlin merge nu-i face cinste, dar ce mai conteaza cand vezi ca munca ta este transmisa mai departe de cei mai buni DJ-i ai lumii?

Cum vi se pare acest remix EDM?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL