Remixul lunii: Snatt & Vix - Revive (Airborn Remix)

O singura piesa produsa in Romania se regaseste pe compilatia A State of Trance Ibiza 2016, lansata astazi de Armin van Buuren, aceasta fiind pentru noi "remixul lunii" august!

La sfarsitul anului trecut, Snatt & Vix lansau "Trancendance", albumul lor de debut. Dupa ce lead single-ul "Game of Love" a vazut lumina zilei la imprintul A State of Trance de la Armada Music, acum a venit randul unei alte piese de pe album sa faca istorie. Instrumentalul "Revive" a fost remixat de estonianul Airborn, piesa a ajuns la urechile lui Armin van Buuren si se pare ca i-a placut atat de mult aceasta varianta incat a inclus-o pe cea mai recenta compilatie a sa, ASOT Ibiza 2016!

Remixul lunii august: Snatt & Vix - Revive (Airborn Remix)

Inca o data, Snatt & Vix aduc Romania pe cea mai noua selectie discografica a regelui Armin van Buuren si implicit pe harta mondiala a muzicii trance! "Revive" s-a auzit aseara in premiera in editia cu numarul 777 a emisiunii A State of Trance, emisiune dedicata prezentarii in exclusivitate a pieselor de pe compilatia ASOT Ibiza 2016.

Trebuie sa admitem faptul ca meritul lui Airborn este urias si sa mentionam totodata ca am mai vorbit despre acest estonian atunci cand, impreuna cu Bogdan Vix (jumatatea Snatt & Vix), a remixat Imnul ASOT 700. Tot impreuna au realizat si lansat recent "Kaleidoscope", cooptandu-l si pe KeyPlayer pentru aceasta bucata uplifting trance.

Saptamana viitoare, "Revive" va fi disponibila in magazinele digitale gratie Ask4 Records, pachetul incluzand, pe langa varianta de mai sus, si remixul euforic al romanului Nikolauss. Daca e sa ne intrebati pe noi, pe acesta l-am fi preferat pe compilatie! :)

Snatt & Vix - Revive (Nikolauss Remix)

Care dintre variante va place mai mult?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL