Remixul lunii: The Chainsmokers - New York City (Dash Berlin Remix)

Primul remix al lunii pe anul 2016 vine de la un abonat al acestei sectiuni, energicul Jeffrey Sutorius, care a remixat in acest inceput de an "New York City", cel mai nou single al duo-ului The Chainsmokers.

The Chainsmokers au cucerit o gramada de discuri de platina cu "#Selfie", au dus-o bine si cu "Roses", au colaborat intre timp cu nume ca Tiesto si Tritonal, iar acum promoveaza "New York City", cel mai nou extras pe single de pe albumul de debut "Bouquet". Acesta a primit mai multe remixuri, iar varianta lui Dash Berlin efectiv ne-a cucerit!

Este a doua piesa pe care o promovam de la Dash Berlin in cadrul sectiunii "Remixul lunii", dupa ce asta-vara nu am rezistat remixului sau pentru Major Lazer - Lean On, varianta pe care am auzit-o de mai multe ori inclusiv la Untold Festival.

Oricum, Dash Berlin este recunoscut pentru remixurile, bootlegurile si dashup-urile sale, multe dintre fiind si lansate de diferite case de discuri. Varianta sa pentru "New York City" se aude deja in seturile unor DJ-i precum Armin van Buuren, Alexander Popov sau DJ Feel, deci e numai buna pentru seturile melodice.

Stiati piesa?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL