Rihanna si Eminem, din nou no. 1 in Billboard

Rihanna si Eminem au ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100, dupa cateva saptamani in care au stationat pe cea de-a doua pozitie cu The Monster. Este cel de-al treisprezecelea no.1 pentru cantareata din Barbados si Riri atinge recordul detinut pana in prezent de Michael Jackson.

Totusi, Rihanna trebuie sa o mai ajunga din urma pe Mariah Carey ce detine 18 asemenea piese si The Beatles, cu 20 de trackuri aflate pe prima pozitie. In schimb, Riri a reusit sa le-o ia inainte lui Whitney Houston (11) si Madonna (12). Succesul ei este si unul dintre cele mai rapide ascensiune, in doar sapte ani si sapte luni obtinand aceste scoruri.

The Monster i-a adus un succes si rapperului din Detroit, Eminem il ajunge din urma pe Diddy la capitolul no.1 lansate de rapperi. 5 e numarul magic, pe care il mai imparte cu Ludacris, in timp ce 50 Cent, Jay Z si Kanye West au reusit doar 4 hituri pe prima pozitie pana acum.

Cei doi ar putea sa aiba un nou succes de talia celui obtinut cu Love the Way You Lie, care a stat in fruntea Billboard Hot 100 timp de sapte saptamani. O colaborare la fel de fructoasa au avut si Timbaland & Nelly Furtado in 2006 si 2007.

Riri si Eminem au filmat deja clipul pentru The Monster si asteptam aparitia acestuia, mai ales ca pozele de la filmare ne-au facut curiosi. Pana cand va fi lansat oficial ne bucuram de un alt clip Slim Shady, Rap God, al treilea single lansat de pe noul material de succes - MMLP2.

Cum vi se pare succesul celor doi? Dar de performanta Rihannei ce ziceti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL