Rita Ora - Grateful (piesa noua)

Rita Ora cocheteaza din nou cu filmele, dar de data aceasta doar apare pe coloana sonora a peliculei Beyond the Lights cu piesa Grateful. Cantareata mai bifeaza o aparitie inainte de lansarea albumului cu numarul doi din cariera si lansarea oficiala pe piata americana.

Piesa a fost scrisa de Diane Warren si e o power ballad care suna foarte bine. Pe aceeasi coloana sonora vor mai aparea Mavado si Nicki Minaj, Yuna, si Machine Gun Kelly, care si joaca in film.

I’m so proud of it and Rita Ora did an amazing vocal. I am so happy she had me write this song. I think it can be a career song for her. It shows a whole different side to her and I’m hoping we get to hear it all over the radio and see her sing it on the Oscars next year!, a declarat Warren

Rita Ora se afla in studio alaturi de Diplo, DJ Mustard si Macklemore si lucreaza la noul ei album care va fi lansat la inceputul anului 2015. Primul single a fost I Will Never Let You Down, track produs de fostul ei iubit, Calvin Harris. Despartirea celor doi a dus si la un blocaj de promo al piesei, acesta interzicandu-i, se pare, sa cante melodia in cateva ocazii, iar restul trackurilor produse de el pentru noul ei disc au fost eliminate. Oricum, Rita Ora se afla in topuri alaturi de Iggy Azalea si noul ei single, Black Widow, inclus pe materialul de debut al rapperitei, The New Classic. 

Va place piesa? Nu-i asa ca suna promitator? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL