Robin and the Backstabbers - Marele zgomot (single nou)

Robin and the Backstabbers a lansat al doilea single extras de pe albumul de debut, “Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad”. Hai sa ascultam "Marele zgomot"!

 

Dupa ce au electrizat industria muzicala romaneasca la prima editie On Air Music Awards, castigand titlul "Artistul anului", Robin and the Backstabbers promoveaza un nou single de pe "Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad".

"Marele Zgomot" este titlul unei poezii de Virgil Mazilescu. "Marele Zgomot" este exuberanta, incertitudine si asteptare. "Marele Zgomot » este o soapta vehementa. Piesa este disponibila pe iTunes si va putea fi ascultata si in concertul de pe 30 mai din Herastrau.

PLAY!

Robin and the Backstabbers este o formatie de pop melodramatic din Bucuresti, infiintata in 2010. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitara), Florentin Vasile (chitara), Vlad Fenesan (chitara bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe electronice) si Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitara).

Trupa a lansat un singur album de studio, in noiembrie 2012, intitulat Bacovia Overdrive, vol.1: Stalingrad, primul dintr-o trilogie care urmeaza a cuprinde Arhanghel’sk si Vladivostok.

Vezi AICI detalii despre marele zgomot pe care il vor face Robin and the Backstabbers in Herastrau in 30 mai! 

Iti place noul single?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL