Ronan Keating - Fires (single nou)

Ronan Keating a lansat Fires un nou single ce anunta si lansare albumului omonim pe 3 septembrie 2012. Materialul include 10 piese, apare la 6 ani de la lansarea ultimului album, piesele au fost scrise in colaborare cu Greg Alexander si Rick Nowells si va fi lansat de Polydor Records

 
 
Ronan Keating a debutat in muzica in 1994 ca leader a celebrei trupe Boyzone iar din 1999 a inceput si o cariera solo care i-a adus o serie de premii si pozitii fruntase in topurile din intreaga lume. Ronan a vandut doar ca artist solo mai mult de 25 de milioane de albume. 
 
Sa ascultam piesa Fires primul single de pe noul album Ronan Keating (vom reveni cu o varianta mai buna/completa a piesei atunci cand va fi disponibila):
 

 
Asa cum se poate observa si de la prima auditie a piesei, Ronan Keating ramane la sound-ul pop care i-a adus consacrarea, sound pe care il vom regasi pe intreg albumul Fires
 
In aceasta perioada artistul irlandez este in juriu la X-Factor Australia, tara in care sustine si o serie de concerte in cadrul unui tuneu. 
 
Avem o veste si pentru fanii Boyzone, in 2013 se vor implini 20 de ani de la lansarea celebrului Boy-Band, iar Ronan,  Keith Duffy, Mikey Graham si Shane Lynch au anuntat deja ca vor pregati ceva special pentru a marca momentul. 
 
Trupa Boyzone a mai avut o revenire, sau o tentativa de revenire si in 2008, atunci cand a aparut piesa "Love You Anyway".
 
Cum ti se pare piesa Fires lansata de Ronan Keatig, crezi ca va avea succes? Crezi ca ar fi un moment interesant si pentru o revenire a celor de la Boyzone?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL