Roxana Nemes - Vara asta (inima te vrea)

Roxana Nemes intra si ea in lista artistilor care lanseaza piese dedicate anotimpului fierbinte.Senzuala cantareata vine cu trackul Vara asta (inima te vrea), o productie cu un refren usor de retinut si un beat catchy.

Piea Vara asta (inima te vrea) a fost produsa de Mario Bischin si Gabriel Baruta, pe care il stim din trupa ce ne-a reprezentat la Eurovision - Hotel FM.

Ascultati mai jos.

Roxana Nemes nu este la prima colaborare cu Gabriel Baruta, precendentul ei single a fost lucrat impreuna cu el si cu Alexandra Ivan la Stii ca sunt aici. Ultima oara cand ascultasem ceva lansat de Roxana Nemes se intampla in 2011, cand a lucrat cu DJ Yaang la Just Sex. Ea nu e singura aparitie sexy ce vine cu piese zilele acestea. Ieri am putut asculta noul single semnat de Rocsana Marcu, My Angel, iar Xonia a lansat clipul pentru Ping Pong.

Ce ziceti de noua piesa a Roxanei Nemes?


5 comentarii

  • suberba piesa! big grin, sper din suflet ca toata vara sa avem la radio doar piese de genul asta, o adevarata voce a Romaniei, ma bucur ca urban.ro ii promoveaza mereu piesele. Nici nu se merita sa va pierdeti timpul cu alti artisiti care au scos piese in ultima vreme, Roxana Nemes merita toata atentia!.....not

  • grande cagata

  • Faina ... " Piesa ! " . Are ritm placut .

  • piesa e draguta dar poza aia e scarboasa...altfel nu o poate promova/

  • D-ra Simona , toate fetele sunt dragute , numai ca cele mai multe dintre ele sunt foarte frumoase . Cu ceva timp in urma am cunoscut o d-ra cu numele SIMONA si era exceptional de frumoasa ! . Cand cineva este mai putin aratoasa in POZA de vina este , de cele mai multe ori , ochiul fotografului - mai putin profesionist . Multumesc pentru comentariu .

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL