Ruby - Doua suflete (single nou)

Dupa succesul pe care l-a avut cu piesa Stinge Lumina, Ruby revine cu aceleasi ritmuri de dans pentru noul single - Doua suflete. Responsabili de proiectul noii piese au fost Alex Velea, Smiley si Boier Bibescu.

Se pare ca Ruby lucra la alta piesa, dar acest track a fost alegerea finala, la care Boier Bibescu si-a adus aportul pe partea de productie. Cantareata a declarat ca Doua suflete e trackul potrivit pentru ea.

Culmea e ca spre deosebire de 'Stinge Lumina' unde am lucrat cateva luni, 'Doua suflete' am reusit sa o finalizam cap coada intr-o singura zi. Sunt foarte mandra si multumita de rezultat, si speram cu totii ca va avea un impact cel putin la fel de puternic ca si 'Stinge Lumina

Haideti sa o ascultam mai jos!

Si Alex Velea a avut ceva de adaugat despre noul single lansat de Ruby, membra a echipei HaHaHa Production:

Era momentul ca Ruby sa lanseze un nou single. Am intarziat un pic cu aparitia, pentru ca initial lucrasem la cu totul alta piesa. Dar alegerea ulterioara pe care am facut-o cu este mai mult decat potrivita. Pentru mine personal, succesul pe care il are Ruby in acest moment nu este o surpriza, este un lucru absolut normal si o consecinta a muncii, calitatilor si implicarea activa in tot ceea ce tine de proiectul ei. 'Doua suflete' va fi cu siguranta una dintre piesele de top ale acestei veri!

Inainte de aceasta piesa, Ruby a colaborat si cu CRBL la un track produs special pentru online - Toata tara si am putut sa o vedem in videoclipul pentru hitul verii trecute semnat de Alex Velea - Minim doi. 

Ce ziceti de noul single Ruby? Va prinde la fel ca Stinge lumina?


5 comentarii

 • Suna bine, imi place big grin

 • 2. cercelut in 29.05.2013 /18:14

  prea se aseamana cu previous song...era binevenita o schimbare...pacat

 • 3. Alberto in 30.05.2013 /00:23

  Deja LIMBA ROMANA, capata cu totul alte accente, ma refer la cuvintele din aceasta piesa "incepe" si "pereche", care sunt cantate, intr-un mare fel...... "in-ce-peeeee" si "pe-re-cheeee"....bravo "gagykoooooo", de maine asa o sa vorbim cu "tontii";
  ex:
  CE PE-RE-CHEEE FRUMOASA; IN-CE-PEEEE MECIUL BAIETI.
  O piesa "manelo-caramelizata".Felicitari HAU-HAU-HAU PRODUCTION, BRAVO SERBANEEEE PTR SOLO happy

 • Se vede ca a durat doar o singura zi.

 • A doua sa manea. Astea o vor consacra... happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL