Shaggy - She Gives Me Love (piesa noua)

Shaggy isi relanseaza albumul Summer in Kingston, doar la cateva luni de la aparitia acestuia. Cu ocazia relansarii apar si doua noi piese, She Gives Me Love, un track raggae classic, care ne aduce aminte de lunile de vara (obviously daca ne luam dupa titlul albumului), de mult soare si de clasicele piese ale lui Marley.

Summer in Kingston a aparut in iulie 2011, iar variata relansata a acestui disc va aparea pe 7 februarie. O alta noua piesa de pe acest material este Hurting, iar melodia Dame, compusa de Costi Ionita va aparea in versiunea cu Kat DeLuna.

Haideti sa ascultam acest nou track marca Shaggy, mie imi aduce mult aminte de muzica lui Bob Marley si mi se pare o intoarcere la stilul care l-a consacrat pe Shaggy, fara toate acele inflorituri dance. Evident, suna very Jamaican, ca doar acolo isi are radacinile, in Kingston, where is lovely and warm.

Eu va spuneam despre colaborarea dintre Kat DeLuna si Shaggy pentru piesa Dame chiar la inceputul acestei luni, dupa ce ei aparusera la Jay Leno. De aceea ca invit, din nou, sa faceti o comparatie intre versiunea cu a noastra Celia si cu a lor Kat. Sunt curioasa cum suna pe album, asa ca astept luna februarie pentru a pune manutele pe el.

Va place noua piesa Shaggy? Il preferati in acest stil decat in zona de dance?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL