Shaka Muv si Party Collective - VIP (single nou)

Shaka Muv si Party Collective vin cu un track nou, VIP si cu un nou concept de party pe care vor sa il duca prin cluburile din Romania. Party Collective inseamna 4 DJ si doi muzicieni care vor aduce un nou tip de show ce imbina experienta de studio, de concerte live si cea de DJ.

Proiectul a fost creat la inceputul lunii septembrie la ideea a doi producatori muzicale care lucreaza in cadrul Fly Records - Tudor Parghel si Silviu Tudor. Silviu a spus desre acest nou proiect:

Ne dorim niste petreceri altfel, cu vibratia pe care o transmite piesa noastra. Asta nu inseamna ca petrecerile noastre sunt adresate exclusiv vedetelor, ci vom arata cum trebuie sa arate o petrecere privata in stilul “VIP – Party Collective”. Party Collective nu este o trupa, este un proiect, un concept nou in care ne-am alaturat mai multi artisti din cadrul Fly Records. Ii avem alaturi pe baietii de la FLY DJs (Tony Slow, MiniTech si Omar) si pe John Rivas. Vom face show oriunde vom fi prezenti. Nicio petrecere nu seamana cu cealalta, simtim publicul si il facem sa ne simta muzica.

Haideti sa ascultam impreuna cum suna VIP!

Single-ul VIP a fost produs de baieti impreuna cu cei de la Fly Project, Tudor Ionescu si Dan Denes, iar SHaka Muv a acceptat imediat propunerea celor doi.

Am sunat-o, i-am anuntat echipa, toti au fost de acord imediat si ne-am apucat de treaba impreuna. Single-ul “VIP” transmite energia si bucuria de a petrece la maxim, genul de “vibe” pe care il transmitem de fiecare data cand suntem pe scena. Shaka Muv s-a pliat perfect pe piesa, ne place foarte mult rezultatul colaborarii, si sper sa placa la fel de mult si publicului.

Pe Shaka Muv o stiti pentru piesa Illegal, care a beneficiat de un videoclip foarte bine realizat, iar noi am stat putin de vorba cu ea, intr-un interviu in care am povestit despre muzica si planurile ei de viitor.

Despre Fly Project v-am spus chiar ieri, cand au lansat videoclipul pentru un single al lor aparut in vara, Back In My Life. Baietii se afla intr-un turneu prin Europa si au primit de la italieni discul de aur pentru aceasta piesa.

Cum vi se pare single-ul? Ce ziceti de aceasta colaborare? 


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL