Sia - Santa's Coming For Us (piesa noua)

Sia lanseaza Santa's Coming For Us, primul single-ul de pe primul sau album de Craciun, Everyday is Christmas, care va fi lansat pe 17 noiembrie 2017 prin Monkey Puzzle / Atlantic Records.

Colectia de cantece originale de Craciun, scrise de Sia si Greg Kurstin, este disponibila deja pentru precomanda. Sia a incheiat cel mai recent turneu nord-american Nostalgic For The Present Tour, care a fost numit "captivant de creativ" (Billboard), "arta magica a spectacolului" (AXS) si "intens personal". Turneu va continua in aceasta iarna in Australia si Noua Zeelanda.

In plus, pe langa albumul "Everyday is Christmas", Sia este in curs de a-si regiza primul film de lung metraj, este co-autor si vocea feminina pe piesa lui Zayn, "Dusk! Til Dawn", si vocea personajului Songbird Serenade in My Little Pony, alaturi de actorii Emily Blunt, Zoe Saldana si Kristin Chenoweth.

Everyday is Christmas Tracklist
1. Santa's Coming For Us
2. Candy Cane Lane
3. Snowman
4. Snowflake
5. Ho Ho Ho
6. Puppies Are Forever
7. Sunshine
8. Underneath The Mistletoe
9. Everyday is Christmas
10. Underneath The Christmas Lights

Sia a lansat in 2016,This Is Acting, care a fost nominalizat la premiile Grammy 2016, asumandu-si rolul de una dintre cele mai mari vedete de astazi. Ea este in prezent cel de-al 10-lea artist cu cele mai multe streamuri pe Spotify, totodata acumuland peste 5,3 miliarde de vizualizari pe canalul sau YouTube. Single-ul sau "Cheap Thrills" a fost un hit global si unul dintre cele mai longevive single-uri in Top 40 din 2016. Pe langa melodiile sale de succes, Sia compus hituri pentru artisti precum Beyonce, Kanye West , Rihanna, Britney Spears, Katy Perry si multi altii. Sia nu este singura artista care lanseaza un album cu specific de Sarbatori. Si Gwen Stefani a lansat deja un prim single de sarbatori de pe albumul You Make It Feel Like Christmas.

Ce ziceti de piesa de Craciun a Siei?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL